A projekt résztvevői

Dunakanyari Csatornamű Vízgazdálkodási Társulat (DCSVT)

A Társulat a lakosság képviselője a csatornázási projektben. Az érintettek befizetéseit kezeli és biztosítja a lakossági önrészt.

Elnök: Szűr Tímea

Cím: 2015 Szigetmonostor, Nagydunasétány (alsógödi révház)

DCST_logoDunakanyari Csatornázási Társulás (DCST)

Az öt érintett önkormányzat (Leányfalu, Pócsmegyer, Szentendre, Szigetmonostor, Tahitótfalu) társulása, ami a projekt lebonyolítását végzi megrendelőként.

Elnök: Németh Miklós

Projektiroda vezető: Bornemisza Miklós

Cím: 2017 Pócsmegyer, Hunyadi utca 6.

Rideg Ügyvédi Iroda – jogász

Vezető: Dr. Rideg Ákos ügyvéd

Vanin Kft. – közbeszerzési tanácsadás

vaninA VANIN Kft. vezetési tanácsadói és szakterületi szakértői az elmúlt években nagy méretű szervezetek komplex projektjeinek lebonyolításában játszottak vezető szerepet. Szolgáltatásainkban mindig a pénzügyileg és szakmailag legelőnyösebb megoldások, konstrukciók megtalálására és átadására törekszünk, aminek révén akár az adott projektben, akár a szervezeti működés egészében, ill. a közszolgáltatások nyújtásában a megfelelő ár-érték arány és a minőségi szemlélet érvényesülhet.

UTIBER-KÖMI-EUROUT Konzorcium – mérnök

utiberAz UTIBER Közúti Beruházó Kft. (UTIBER Kft.) az 1971. év január 1-én alapított Közúti Beruházó Vállalat utódja. A cég közel 40 éves mérnöki tevékenysége során jelentősen hozzájárult a magyarországi közlekedési infrastruktúra fejlesztéséhez. A cég ma 100 %-ban hazai jogi és magánszemélyek tulajdonában van. Privatizálása óta fokozatosan fejlődött, alkalmazotti létszáma jelenleg mintegy 130 fő. Az UTIBER Kft. tagja a FIDIC magyar tagszervezetének, a Tanácsadó Mérnökök Magyarországi Szövetségének (TMSZ). Az UTIBER Kft. alapítása óta nagy súlyt fektet arra, hogy a változó körülményekhez gyorsan alkalmazkodjon. Ezt jól példázza, hogy cégünk jelentős szerepet játszik a nemzetközi pénzügyi illetve segély szervezetek (pl: Phare, ISPA, EIB, EBRD, WB, KfW) által finanszírozott beruházások előkészítésében és megvalósításában. A változó igényekhez történő gyors alkalmazkodásra való törekvést jól példázza, hogy az UTIBER Kft. 1997-ben az ISO 9001 szabványnak megfelelő, független auditor cég által tanúsított minőségbiztosítási rendszert vezetett be. Ezenkívül a céget a PHARE, az EBRD és a Világbank is regisztrálta konzultánsi adatbankjában.

komilogo3alahuzottA KÖMI Közlekedésmérnöki Iroda, Mérnöki Szolgáltató Kft-t 1996-ban magánszemélyek alapították olyan cégfilozófiával, melyben a minőségvizsgálati tevékenység és a minőség-biztosítás volt meghatározó. Cégünk a mélyépítés (út, vasút), hídépítés, magasépítés terén, nagy és kis projektekben tevékenykedik tanácsadó mérnöki szervezetként. Hazai és nemzetközi, Európai Uniós és magyar finanszírozású projektek lebonyolításában, műszaki ellenőrzésében vettünk, veszünk részt. Autópályák, főutak, kis utcák, hidak, vasútvonalak építéséhez, felújításához adtuk szakértelmünket a munka pontos, a minőségi követelményeknek megfelelő elvégzésére.

eurout (2)Az EUROUT Kft. magyar tulajdonban lévő társaság, 1991-ben alakult, elsősorban külföldön FIDIC eljárásban gyakorlatot szerzett mérnökök alkalmazásával.Az EUROUT Kft. fő tevékenységi köre felöleli a magas- és mélyépítési beruházások előkészítésének és lebonyolításának teljes egészét, a beruházás megvalósításának igényétől egészen az üzembe helyezésig, és közreműködünk az üzemeltetési időszakban is. A cég komplex feladatai közé tartozik nagyberuházások előkészítésének projekt menedzsmentje, amely tartalmazza a terveztetést, a tenderdokumentációk elkészítését, az engedélyeztetési eljárást, a versenyeztetést és a megvalósítás során tanácsadói közreműködést. E feladatokat szakembereink projekt specifikusan látják el.

Perfektum Projekt Kft. – projektmenedzsment

logoMagyar tulajdonú cégünk 2008-ban alakult azzal a céllal, hogy az Európai Unió által társfinanszírozott projektek lebonyolításában részt vegyen, hatékonyan segítse tanácsaival, szakértelmével a támogatást elnyert pályázókat a sikeres megvalósításban. Alapelvünk, hogy teljes körűen a Megbízónk érdekét és céljait szem előtt tartva végezzük feladatainkat a jogszabályi keretek betartása mellett. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a legújabb és legfrissebb hazai és EU-s szabályokat, rendeleteket és irányelveket, hogy a lehető leghatékonyabban képviselhessük Partnerünket a projekt lebonyolítása során.

Munkatársaink mind magasan képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szakemberek, akik kellő jártasságot szereztek a hazai és EU-s pályázatok sikeres lebonyolításában a köz- és magánszférában egyaránt. A Perfektum Projekt Kft. – mint ahogyan neve is jelzi – a teljességre és tökéletességre törekszik, ezért az adott projekt vezetéséhez szükséges valamennyi szakértőt biztosítani képes az általános projektmenedzsertől a közbeszerzési szakértőn át, a pénzügyi és műszaki területen jártas munkatársakig.

Szentendre Kulturális Központ Nonprofit Kft  – nyilvánosság biztosítása

498_editedA 2007-ben alapított Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. a szentendrei önkormányzat 100%-os tulajdonában álló kiemelten közhasznú szervezet, amely az önkormányzattal kötött fenntartói megállapodás alapján végzi tevékenységét. Előadó-művészeti szervezetként Szentendre kulturális nagyrendezvényeinek (Szentendrei Tavaszi Fesztivál, Szentendrei Teátrum és Nyár, Advent Szentendrén) és egyéb művészeti programjainak szervezője. Ellátja a város közművelődési feladatait: minden korosztály számára változatos szabadidős tevékenységeket és kulturált szórakozási lehetőséget biztosít a Dunaparti Művelődési Házban illetve külső helyszíneken. Emellett működteti az art mozi hálózathoz tartozó P’Art Mozit és kiadja a Szentendre és Vidéki közéleti és kulturális lapot.

BDL Kft. – vagyonértékelés

bdl_logoTársaságunk az elmúlt évtizedben jelentősen hozzájárult a hazai és a szomszédos országok vízi környezetének, valamint a hazai víziközmű szolgáltatás fejlődéséhez. Megbízásaink jelentős részben az újonnan megépülő és meglévő létesítmények hatékony és költségtakarékos működtetését szolgálják. Megbízásaink kiterjed a lakossági és ipari szennyvízelvezetést és tisztítást, a csapadékvíz-gazdálkodást és komplex víziközmű vagyonértékelés és vagyongazdálkodási szaktanácsadás teljes palettájára. Munkatársaink és partnereink mérnöki és közgazdasági ismerete és széles körű tapasztalata felöleli a tervezéshez kapcsolódó teljes műszaki területeket (technológiai, mélyépítési, irányítástechnikai és automatizálási), valamint a víziközmű szolgáltatásra vonatkozóan a komplex pénzügyi és gazdasági ismereteket.

A-HÍD Zrt. és a Penta Általános Építőipari Kft. konzorciuma – kivitelezés

a_hid_logo_editedAz A-Híd Építő Zrt magyar tulajdonú társaság, a magyar építőipar meghatározó szerepvállalója. Projektjeink sikerét a technológiai-, a technikai felkészültségünkre és munkatársaink szaktudására alapozzuk. Célunk, hogy alaptevékenységünk – a hídépítés – mellett az építőipar legkülönbözőbb területein is minőségi munkát végezzünk, korszerű technológiákat és környezetkímélő megoldásokat alkalmazva. Minőségi tanúsítványaink, jogi tagságaink, szakembereink tapasztalata és szakmai tudása biztosítja, hogy a végrehajtandó feladatoknak minden esetben biztonsággal megfeleljünk.

l_01KAA PENTA Kft. munkatársi, baráti összefogásból alakult meg 1990-ben a szakmai tisztesség, a józan kockázatvállalás és a gazdasági önállóság igényével. Családias kisvállalkozásként induló cégünk az elmúlt évek alatt stabil gazdálkodású, folyamatos fejlődést mutató, elismert középvállalkozássá fejlődött a hazai építőipari szakmán belül. Tevékenységi körünk alapvetően és csaknem teljes körűen a mélyépítési kivitelezés: közművek, utak, díszburkolatok, hulladéklerakók építése, rekonstrukciója, szennyvíztelepek kivitelezése, valamint a vezetékes távközlési és kábeltelevíziós hálózatok építési és fenntartási munkái.